Over banden van voertuigen wordt veel gezegd en geschreven. Feit is, dat ze een heel belangrijk onderdeel van uw voertuig zijn, het is het enige contact dat u met de weg heeft, en het contactoppervlakte is maar enkele vierkante centimeters.

Zeker bij slechtere weersomstandigheden kunt u het verschil ondervinden tussen goede en minder goede banden. Steeds meer mensen gaan ook over op winterbanden voor de koudere periode. Een goede keus, maar waar laat je die extra vier wielen?

Autoservice Edwin Melenhorst kan ook dit voor u verzorgen: u krijgt een goed advies, een vrijblijvende prijsopgaaf en de mogelijkheid om uw zomer/winterbanden op te slaan.  Voor het opslaan van de zomer/winterbanden worden geen kosten in rekening gebracht, u betaalt alleen een vast bedrag van 20,00 voor het wisselen van de wielen!

Ook voor de aanschaf van alleen zomer- of all-seasonbanden bent u bij Autoservice Edwin Melenhorst op het juiste adres. Bent u uitgekeken op die saaie velgen met kunststof sierdoppen? Autoservice Edwin Melenhorst adviseert u graag over de aanschaf van lichtmetalen velgen met bijbehorende banden.

Heeft u zelf mooie velgen aangeschaft, maar is alleen de montage een probleem? Neem gerust contact op met Autoservice Edwin Melenhorst door hier te klikken.